Lassan újra itt...

írta: hobbit ; 2010.08.23. 20:52

Igen, lassan véget ér a nyár, befejeződött az afrikai borzalom is, egyre ritkábban hallani az m1 szánalmas nyikorgását is ("...ez neked is jár, mer te agy sztáááár, ez neked is jár....") úgy hogy hamarosan belevágunk ismét drága olvasóink szórakoztatásába.

Mindenek előtt, első napi rendi pont az idei POLLACK GÓLYATÁBOR ahol természetesen képviseljük magunkat amennyira csak lehet. Új eszközzel bővült csodálatos repertoárunk, ugyanis hosszas válogatás, bütygölgetés, festegetés, maszkolgatás és türelem gyümölcseként elkészült az így is hangos hangunkat méghangosabbá növelő gyöngyszem. Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örömmel hozom nyílvánosságra, hogy ugyan ebben az időben újra életet lehelt magába a mi hőn szeretett PECSÉTünk is, a gyólyatábor ideje alatt kicsit más formában.

(POLLACK MASSIVE | GÓLYATÁBORI ÜGYOSZTÁLY | ZÁNKAI KIRENDELTSÉG | POLLACKMASSIVE.BLOG.HU )

Egyenlőre ennyi, most sajnos el kell mennem, mert meg melegszik a Fröccsöm.

 

Hobbit
etc etc etc

szólj hozzá : pécs alkohol suli egyetem iskola évforduló tábor kezdődik elmebaj gólya hobbit massive 2010 pecsét agykárosodás pollack szeszes ital megafon pollack times

A bejegyzés trackback címe:

https://pollackmassive.blog.hu/api/trackback/id/tr952242196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Majd itt is lesz vmi

süti beállítások módosítása