áá-horror

írta: tunderkiralylany ; 2010.03.08. 21:37

Zsuzsa ma estére azt a programot találta ki, hogy nézzünk meg ketten egy horror filmet. most tölti.. az árvaházat. előre félek. ugyanis Zsuzsa szerint brutális horror a boogieman is. na így, hogy még a sötétben is fél. egyszer egyedül aludt a szobában tavaly és még a blokkban a fürdőben mindenhol égett a villany, nehogy elrabolják. visszatérve a filmhez, ha holnap senki nem találkozik velünk, akkor Zsuzsa annyira félt a filmtől éjjel, hogy belevarrt mindkettőnket az ágyneműbe, nehogy egy szellem lehúzza rólunk a takarót!!=)

szép estét mindenkinek,

Dia és Társaaai: köszönjük az elmúlt hetet, fergeteges volt:)

4 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://pollackmassive.blog.hu/api/trackback/id/tr861822526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hobbit 2010.03.08. 22:53:21

Majd írjatok róla valami szaftos kritikát.

FTR 2010.03.08. 23:30:13

vagy éppen véresen komolyat...

suzanna 2010.03.10. 21:26:38

ma sikerült rávenni magunkat hogy megnézzük. a filmelőzetesre jobban ráparáztam mint a filmre. nem azt mondom hogy nincsenek benne félelmetes részek csak elégé elrontották a végével a kezdeti félelmet (pedig most rólam van szó). egyszer megnézhető , de nálam a boogieman egy 10-es skálán többet ér.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Majd itt is lesz vmi

süti beállítások módosítása