Kedves Zsozéééééé!!!!!!

írta: Cógi ; 2010.02.22. 19:07

Zsozéééé Drága Barátunk!

 

Az elmult napokban örömmel értesültünk a várható gyermekáldásodról, de most tájékoztatott "KEDVES" Gáborunk, hogy egy szörnyű csúf fájdalmas és hosszu leflyású nemibetegség miatt mégsem lesz baba.
Ezutón szeretném együttérzésünket kifejezni a veszteséged miatt.

Ha esetlegesen te is elkaptad volna az elöbbiekben említett kórságot akkor mindenképpen tudasd velünk és nagyon szívesen beszállunk a vödör canesten költségeibe.

 

Ui.

A Bálnavadászat veszélyes sport!!!!!!!
És mint miden sportnak megvannak a maga veszélyei, tehát drága Zsozééé ha ebben a sportágban akarsz jeleskedni és az utobbi idők tanúsága(szilveszter, Simonfa) szerint jó uton haladsz, akkor számolj azzal, hogy a Massive ott lesz tudni fog róla és vissza is fog élni vele.

3 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://pollackmassive.blog.hu/api/trackback/id/tr371781729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hobbit 2010.02.22. 22:07:09

Vigyázz Zsozé, mert magadra haragítod a Greenpeace-t! Elkapnak fajtalankodásért!...

Zsozé_ 2010.02.22. 22:21:17

1.A bálnák is élőlények, nekik is kell örömet okozni. Én csak jót tettem velük, viszont mivel megtapasztaltam, hogy nincsenek kihalófélben, ezért most már új sport után nézek :) Szal kapja be a grínpísz (így kis betűkkel), aki azt állítja, hogy alig vannak már a Földön.
2. Sajnos eléggé kivette belőlem az erőt a bálnákkal folytatott harc, a szörnyű betegség, de megnyugtatok mindenkit, hogy nem lesz kiszsozé (még).
3. Inkább egy tálca sört kérnék canesten helyett, az gyorsabban helyrehoz.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Majd itt is lesz vmi

süti beállítások módosítása