Helyesbítés+képregény

írta: Cógi ; 2009.09.14. 16:23

A mai nap folyamá utolért a lebaszás, mivel az utobbi posztok mindegyikében szóbakerült Greg sexuális beállítottságának témája.
Ezúton szeretnék elnézést kérni tőle és 1 olyan jellemvonására felhívni a figyelmet, amit eddíg csak kevesen tudtak róla.
GREG valójában 1 SZUPERHŐŐŐŐS.
Igen így van ő az mindíg segít azon akinek szüksége van rá és ha nem hinnétek akkor csatolok 1 kis vizuális bizonyítékot nektek hitetlen férgek.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Háát igen Ő egy ilyen szuperhős, dehát kinek nincsenek hibái, tudjátok az vesse az első követ......

 

És ahogy látjátok valószínűleg ez is egy állandó post lesz a készítő(Ujvi) szerint heti epizódokban kapjátok Mr.Búza alias Gregcsimelegcsiről szóló hőstettek megörőkítését.

1 hozzászólás :

A bejegyzés trackback címe:

https://pollackmassive.blog.hu/api/trackback/id/tr991381436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csüngürü Büngürü 2009.09.15. 17:16:38

Hamarosan készül a folytatás, Mr. Búza, Béla Pitt, Pataki, a Bosznia-i piramisok, Csüngürü Büngürü és az UFO mixer közreműködésével..:D

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Majd itt is lesz vmi

süti beállítások módosítása